O nas

Tiskarna majica Garderoba je najboljši naslov za naročilo unikatov, potiskanih majic za darila, posebne priložnosti ali popestritev lastne garderobe.

Delovni čas in čas izdelave majic

PON-SOB 10-21 ure
NED in prazniki zaprto!

Majice tiskamo vsak dan od 10h do 21h neposredno v trgovini v Koloseju-Ljubljana. Motivi, ki jih najdete v naši spletni trgovini in v katalogu v trgovini, so pripravljeni in z njimi vam majice lahko potiskamo takoj oziroma zelo hitro. Če se oglasite pri nas, vam pomagamo pripraviti tudi vaš lasten motiv za majico in vam ga zelo hitro tudi potiskamo. Za tisk po naročilu potrebujemo 15 do 30 minut, v času večjega navala vas ob naročilu uvrstimo v čakalno vrsto in vam povemo, kdaj bo vaše naročilo pripravljeno. Da boste zagotovo pravočasno prišli do naročene majice, priporočamo, da majico naročite dva do pet dni preden jo dejansko potrebujete.

 

Način tiska in izbira majic

V Garderobi tiskamo digitalno. Motive pripravljamo v Adobe Illustratorju, za tisk pa uporabljamo obstojne folije. Na folijo tudi tiskamo digitalno - color, in motive računalniško obrežemo, tako da lahko natisnemo tudi bolj zahtevne motive. Najbolj zahtevne motive pa lahko tiskamo sublimacijsko. Sublimiramo lahko samo bele majice iz mešanice bombaža in poliestra, ki jih imamo vedno na zalogi. Sublimacijski tisk je povsem obstojen, omogoča pa tisk tudi drobnih detajlov, senc ipd.

Motivi v spletni trgovini in v katalogu v trgovini so večinoma pripravljeni v tehniki sitotisk - če gre za direktni sitotisk, potem lahko izbirate samo med majicami, ki so že potiskane na zalogi. Če gre za sitotisk preslikače, pa vam z njimi potiskamo katerokoli majico, ki je tisti trenutek na zalogi - vsak trenutek je v Garderobi na voljo cca. 2000 nepotiskanih majic različnih modelov (moške, ženske, otroške majice), velikosti (XS do 3XL) in barv (črna, bela, rdeča, svetlo modra, royal modra, temno modra, oranžna, svetlo roza, temno roza, svetlo zelena, temno zelena, svetlo siva, temno siva, svetlo rjava, temno rjava, vijolična itd.). Če res v trgovini ni niti ene majice, ki bi vam ustrezala, pa lahko majico izberete iz našega obsežnega kataloga in jo posebej za vas naročimo. Dobava traja od 3 do 14 dni, odvisno od zaloge v skladišču in našega sistema naročanja, saj bomo vaše naročilo priključili prvemu večjemu naročilu majic.

 

Pomoč pri pripravi motivov po naročilu

Pri nas lahko naročite tudi povsem svoje motive. Glede motivov ste lahko precej sproščeni. Praktično za vsak motiv lahko najdemo neko rešitev. Kadar res ne gre drugače, motiv priredimo in pripravimo tako, da je tehnično tisk izvedljiv. Vse motive vam pred tiskom pokažemo - če ste majico naročili po e-pošti, vam predogled pošljemo na vaš e-naslov in tiskamo šele, ko vi motiv dokončno potrdite. Bolj spretni boste motive pripravili sami, pošljite pa nam jih v .pdf formatu. Povečamo, pomanjšamo in dokončno pripravimo jih mi.

 

Vnovčite svoje motive

Imate idejo za dober motiv za majico? Pripravite ga in nam ga pošljite. Morda ga bomo vključili v svoj katalog in ga dali v prodajo. Pogoj je, da je motiv primerno pripravljen (pišite nam za dodatna navodila) in da ste vi avtor motiva. Od vsake prodane majice z vašim motivom bomo pripisali 1 eur bonusa na vaš račun, ki ga boste lahko vnovčili ob naročilu majic v Garderobi, ali pa vam po določenem obdobju seštevek bonusov nakazali na vaš račun.

 

Večje količine

Kadar potrebujete več kot 10 majic z enakim motivom, vam pripravimo posebno ponudbo, majice pa lahko izberete iz našega kataloga. Pripravimo vam predračun z vsemi podatki in delovni nalog za tisk ter vam oboje pošljemo po e-pošti v potrditev. Potrditev lahko opravite tudi pri nas v trgovini. Vsa naročila se plačujejo po predračunu, za dan naročila velja vaše nakazilo ali plačilo v trgovini.

 

Tisk na vaše izdelke

Imate posebno majico, kapo, hlače..., ki bi jo želeli potiskati? Tudi to lahko naredimo. Vendar pa pri tisku na prinešene izdelke velja pravilo, da vam ob morebitni napaki pri tisku izdelka ne zamenjamo in ne vrnemo denarja.

Tisk na vaše izdelke je za nas zahteven, ker materialov ne poznamo dobro in včasih vnaprej težko presodimo, kako se bo material odzval na naš tisk. Zato velja, da izdelek tvegate vi, tisk pa tvegamo mi. Če bi bilo karkoli narobe - da se pri tisku poškoduje material, da je tisk zamaknjen ali kakorkoli drugačen od pričakovanega (tudi če gre za našo napako), vam tiska ne bomo računali, stroškov izdelka pa vam tudi ne bomo krili. 

Primer: imate svojo majico, ki bi jo želeli natisniti in podariti prijateljici za rojstni dan. Zabava je danes, zato morate majico dobiti takoj. V Garderobi vam svetovalec pripravi potisk. Vendar pa končni izdelek ni tak, kot ste si zamislili. Pri tisku je prišlo do napake. Boste ostali brez darila? Ne, preprosto se boste odločili za eno od majic, ki so na zalogi v Garderobi in kupili majico s tiskom po naši redni ceni. Tiska na vašo majico, ki ni izpadla dobro, pa vam ne bomo računali. Pošteno?